Time Out anuncia aquest dimecres els guanyadors dels seus novens premis amb una edició especial de la revista

Time Out anuncia aquest dimecres els guanyadors dels seus novens premis amb una edició especial de la revista

timeout2017

 

 

ls premis es lliuraran dissabte 16 de desembre a les 12h a l’Espai Utopia del Poblenou Divendres es va tancar la ronda de votacions amb què els lectors han triat què és el millor que li ha passat aquest any a Barcelona La publicació emblema de la ciutat ha posat en mans dels lectors el millor de l’…

 

Aquest dimecres la revista Time Out donarà a conèixer els noms dels guanyadors dels seus novens premis en una edició especial de la seva revista. Els lectors han decidit què és el millor que li ha passat a la ciutat en la vessant creativa d’entre les propostes de la redacció i els col·laboradors de la publicació. Els premis es lliuraran dissabte 16 de desembre de 12h a 14h30 a l’Espai Utopia del Poblenou.

Els nominats en les diferents categories són els següents:

A la categoria de Millor Restaurant opten l’imaginatiu Gresca, l’informal Sant Antoni Gloriós i el fresc Mala Hierba. Entre els finalistes a Millor Plat hi ha la  pizza carbonara de tòfona que serveixen al Frankie Gallo Cha Cha Cha, els tagliatelle de moniato amb salsa de nous de macadàmia i tòfona negra que proposen a The Green Spot i la fideuà amb trompetes de la mort de Can Ros.

L’actor, director i dramaturg Ivan Morales, l’escriptor Carlos Zanón i la cantautora Núria Graham competeixen en la categoria a Millor Creador. Els finalistes a Millor Obra són la pel·lícula ‘Estiu 1993’ de Carla Simón, l’àlbum ‘Los Ángeles’, de la ‘cantaora’ Rosalía i el muntatge ‘Bodas de sangre’ dirigit per Oriol Broggi.

El Premi Holaluz al Millor Projecte Innovador es dirimirà entre l’espai polivalent La 3 (Sala Apolo), el Museu Art Urbà en què la Nau Bostik ha convertit el seu espai exterior i el Van Van Var, la seu fixa del Van Van Market.

Entre les iniciatives ciutadanes s’havia nominat la Taula per la democràcia, que ha decidit declinar la seva participació degut a la situació política. Els finalistes són Casa Nostra Casa Vostra, que promou l’acollida, el Sindicat de llogaters, que lluita contra l’abús immobiliari i On són les dones, que lluita per trencar amb la manca de representació femenina en els mitjans de comunicació.

El D’clot del carrer Rogent, l’autèntic Bar Leo de la Barceloneta i el Caribbean Club del Raval són els nominats a Millor Bar. El Millor Club sortirà de la llista formada pel Be Good del Poblenou, el Sidecar de la plaça Reial i les festes d’ambient del La Ká.

Time Out fa costat amb aquests premis als que arrisquen per seguir fent de la capital catalana un dels centres creatius d’Europa, una ciutat inquieta i oberta. Un lloc que celebra la diversió, l’art, la menja i el bon beure en igualtat de condicions.

La revista Time Out celebrarà l’any vinent la seva primera dècada explicant la Barcelona que fan els lectors, els creadors, els ciutadans i una redacció compromesa amb una ciutat inclusiva i diversa que ha sabut fer front a tots els reptes.

La festa guanya espai

Enguany els premis Time Out guanyen espai gràcies a la seva nova ubicació a l’espai Utopia del Poblenou. Els assistents podran gaudir de l’aperitiu que ofereixen els patrocinadors: Anxoves de l’Escala, els platillos del Bilbao Berria i Totora, i els postres de l’Oma Bistró i Nitrogenie. Ballantine’s, Moritz, Lolea i Torres oferiran còctels, cerveses, sangries de qualitat i vins. Abans de passar pel photocall d’Holaluz, que lliura el premi al Millor Projecte Innovador, els convidats podran passar pel set de Sephora. Entre copa i copa, es podrà descansar al mobiliari de Kavehome.

FINALISTES PREMIS TIME OUT 2017

MILLOR CREADOR

IVAN MORALES, que ha donat el salt des de la certa clandestinitat de l’indie teatral amb propostes com Wasted i La calavera de Connemara.

CARLOS ZANÓN, que acaba de publicar Taxi una de les millors novel·les sobre Barcelona de l’últim segle; ressuscitarà Carvalho; comissariarà la Barcelona Negra i ha inspirat l’últim àlbum dels Brighton 64.

NÚRIA GRAHAM, que ha superat les expectatives que va suposar el seu disc de debut amb el seu inspirat segon àlbum Does it ring a bell?

MILLOR OBRA

ESTIU, 1993. L’òpera prima autobiogràfica de la barcelonina Carla Simón ha estat la gran sorpresa del cine català d’aquest any. Una pel·lícula brillant que s’ha difòs pel boca-orella.

LOS ÁNGELES, de Rosalía. Fins l’any passat era el secret (a crits) més ben guardat de la ciutat, però la jove ‘cantaora’ catalana ha esdevingut la revelació musical de l’any gràcies a aquest disc.

BODAS DE SANGRE. Oriol Broggi ha dirigit el fenomen del Grec 2017 gràcies a una Clara Segura i una Nora Navas que despullaven la tragèdia andalusa en un duel dramàtic memorable.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA

ON SÓN LES DONES, el col·lectiu que analitza i comptabilitza la presència de dones als mitjans i lluita per fer-los més plurals i paritaris.

CASA NOSTRA, CASA VOSTRA, pel seu treball amb les administracions per facilitar l’acollida i per reunir a Barcelona la manifestació més gran del món pels drets de les persones refugiades i migrants

SINDICAT DE LLOGATERS, per la lluita contra els abusos immobiliaris, pel dret a l’habitatge i per fer de la ciutat un lloc on poder viure

Premi Holaluz al MILLOR PROJECTE INNOVADOR

LA 3 DE L’APOLO, un espai polivalent que ampliarà el radi d’acció de l’activitat musical amb concerts, tallers, exposicions i esdevenint un punt de trobada pel públic

MUSEU D’ART URBÀ DE LA NAU BOSTIK, que fa pujar uns quants esglaons l’art mural i urbà posant a l’abast de tothom un espai de trobada i reflexió a La Sagrera

EL VAN VAN VAR, la versió fixa del Van Van Market que acull cada setmana una proposta culinària de carrer diferent sota el Pont de Pujades

MILLOR BAR

D’CLOT, punt de trobada al carrer Rogent des de finals de 2015 pel vermut, els vins i el generós assortiment de conserves, embotits i formatges que serveixen migdies i vespres.

BAR LEO, un dels darrers reductes de resistència a la Barceloneta, on la Leo comanda un reducte tavernari on viuen l’essència flamenca, popular i espirituosa

CARIBBEAN CLUB, Juanjo González, deixeble de Boadas i Gotarda, s’ha fet seu un local clàssic amb el seu saber tant enciclopèdic com imaginatiu

MILLOR RESTAURANT

GRESCA, la seva ampliació amb fogons a la vista i bar de vins no ha desvirtuat la cuina del xef Rafa Peña, tan imaginativa com directa

SANT ANTONI GLORIÓS, Fran G. Manduley abandona l’exili del luxe oriental i posa a l’abast de tothom l’essència de l’enyorat Bohèmic

MALA HIERBA, cuina amb arrels (literalment), flors i herbes, on les pretensions medicinals queden en segon terme davant de plats carregats de sabor, delicadesa i subtilitat.

MILLOR PLAT

PIZZA CARBONARA DE TÒFONA de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una exquisidesa de cansalada viada mesclada amb mozzarella.

TAGLIATELLE DE MONIATO de The Green Spot, que se serveixen amb una deliciosa salsa de nous de Macadàmia i tòfona negra,

FIDEUÀ DE TROMPETES DE LA MORT de Can Ros: un clàssic mariner de perfecta execució tocat per l’enginy del xef Jordi Ballester

MILLOR CLUB/FESTA

BeGood, reconvertit en l’espai de referència de l’escena pop-rock de l’underground local sota els auspicis de l’Afluent, responsables de l’èxit de l’Heliogàbal

Sidecar, el club de la Plaça Reial acaba de bufar 35 espelmes conservant la fidelitat dels barcelonins amb una programació oberta a novells i veterans

La Ká, la festa d’ambient que ningú no s’esperava omple el Plataforma un cop al mes de petardeig, bon rotllo i rauxa.