PROGRAMACIÓ NAU IVANOW
OCTUBRE 2016
Mi relación con la comida
6 octubre / 9 octubre – 2016
Dissabte a les 21h. Diumenge a les 19h
-Espectáculo seleccionado para el Circuito de la Red de Teatros Alternativos 2016
-Premio del Público al mejor espectáculo de Teatro en la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca 2015
-Premio SGAE de Teatro 2004
Mi relación con la comida
es un lúcido manifiesto artístico y un visionario diagnóstico de «la mentira de España». Examinada por el poder, la autora traza un riquísimo y estremecedor panorama social y desde las tripas vitales, entrega un panóptico del «España va bien», la de la larga y no superada dictadura fascista, la del poder económico aliado con el religioso, de la vida cotidiana de los pobres y empobrecidos, de la especulación y las estafas del consumismo, el arribismo, la cultura y el hambre.
AUTORA: Angélica Liddell
INTÉRPRETE: Esperanza Pedreño
PUESTA EN ESCENA: Esperanza Pedreño e Isidro Paterna
VESTUARIO: Daniela Presta
ESPACIO SONORO: Iñaki Estrada Torío
DISEÑO DE ILUMINACIÓN: Gustavo Recuero
AYTE DE DIRECCIÓN: Cristina Arranz
PRODUCCIÓN: El Buco
Espectacle en castellà
Entrada:
12€ /Amics de la Nau: 50%
——————————————————————————————————————
Pánico
14 octubre / 15 octubre – 2016
A les 21h
Pánico. Adjetivo referente al dios Pan, semidiós de los pastores y rebaños, dios de la fertilidad masculina desenfrenada y la naturaleza salvaje. Se dice también del miedo extremado o terror producido por la amenaza de un peligro inminente, y que con frecuencia es colectivo y contagioso. ¿Qué le sucede al hombre cuando entra en Pánico? ¿Es acaso evitable? Tres seres humanos colocados en un mundo cuya propia existencia está ligada a un pánico generado por su propia capacidad de percibir su existencia efímera, su fin. Sólo queda entregarse al desenfreno del dios Pan que nos gobierna.
Este proyecto nace como continuación a Kaos Relativo, el anterior proyecto de la compañía Tarambana, ahondando en el existencialismo absurdo y relativo que nos hace lo que somos como especie.
DIRECCIÓN: Nacho Bonacho
DRAMATURGIA y SUBDIRECCIÓN: Dani Llull
ELENCO: Dani Llull-Sonia de Rojas-Antonio Nieves
PRODUCCIÓN Y COREOGRAFÍAS: Ricardo Cristóbal
Espectacle en castellà
Entrada:
12€ /Amics de la Nau: 50%
——————————————————————————————————————
FORMACIÓ
Escriptura i creació per a actors I
1 i 2 d’octubre de 2016. De 10 a 15h [+]
Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. Gestarem històries i descobrirem una dramatúrgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. D’aquesta manera ens convertirem en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret i es crea des de l’instant present.
Escriptura i creació per a actors II
12 i 13 de novembre de 2016. De 10 a 15h [+]
Com vam veure en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d’un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En aquest segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions.
Curs adreçat a actors i actrius professionals. A càrrec d‘Alejandra Jiménez Gascon
Introducció al disseny de vestuari per a arts escèniques
6, 7, 13, 14 i 15 d’octubre de 2016. De 17 a 21h ]
Descobreix des de dins tot el procés creatiu del disseny de vestuari teatral i dissenyem-ne un de junts.
Curs teòric i pràctic que té com a objectiu introduir els alumnes en el món del vestuari de les arts escèniques. En veurem la història i les diferents èpoques, els gèneres teatrals, el vestuari en els diferents mitjans, coneixerem l’ofici del figurinista i seguirem, a través d’un cas pràctic, tot el procés creatiu del disseny de vestuari d’un espectacle pas a pas, per acabar dissenyant el vestuari d’un personatge.
Curs dirigit a creadors teatrals, artistes, dissenyadors, professionals o aficionats de les arts escèniques, estudiants de carreres afins al món de l’espectacle o la moda, al públic ampli i interessat pel món escènic, el vestuari o qualsevol procés creatiu artístic. A càrrec de Gloria Viguer Zabala.