BRUNO ORO (i el seu clon) tornen a la 9 del Bosque amb la comèdia «AI AI AI» del 14 de novembre al 12 de gener 2025

BRUNO ORO (i el seu clon) tornen a La 9 del Bosque amb la comèdia ‘AI AI AI’

· El monòleg de Bruno Oro, que ja porta 25.000 espectadors des de la seva estrena, es podrà veure de nou a Barcelona del 14 de novembre al 12 de gener de 2025. 

· ‘AI AI AI’, dirigit per Alejo Levis, experimenta per primera vegada a l’escenari amb la improvisació i el ChatGPT en directe, fusionant teatre, innovació i intel·ligència artificial.

Les entrades per a “AI AI AI” ja estan a la venda. Després del gran èxit de la temporada passada a Barcelona i del seu pas pel Teatro Fígaro de Madrid, Bruno Oro torna a l’escenari de La 9 del Bosque del 14 de novembre al 12 de gener de 2025. Des de la seva estrena el novembre passat, l’espectacle ha atret més de 25.000 espectadorsconsolidant-se com una de les comèdies més vistes de l’any a la nostra ciutat.

«AI AI AI» explora d’una manera fresca i divertida els límits de la intel·ligència artificial. Amb la direcció d’Alejo Levis, l’espectacle introdueix la figura d’un clon creat per Bruno Oro amb IA. El punt de partida és ben curiós: cansat que el públic ja no rigui com abans, decideix clonar-se a si mateix per millorar la seva connexió amb els espectadors. Aquesta rèplica infal·lible, dotada de tot el coneixement del Bruno original i accés a tots els seus vídeos i personatges, es llança a la tasca de superar l’humà.

L’espectacle es transforma així en un diàleg fascinant entre l’artista i la seva pròpia creació digital, un Bruno Oro artificial que es comunica amb el públic de manera original i desinhibida. Què haurà de fer per a guanyar-se al públic i que el seu propi alter ego no el tiri de l’escenari?

«AI AI AI» és un espectacle únic per la seva originalitat, ja que és la primera vegada que es treballa amb la improvisació i la tecnologia ChatGPT en directe al teatre. Això significa que cada funció és completament diferent de l’anterior, fent que el factor sorpresa sigui una part fonamental del xou.

Fitxa artística:
Director: Alejo Levis
Sala La 9 del Bosque
Durada: 80 min
Idioma: Castellà
Entrades aquí

BRUNO ORO
Humorista, actor, cantant i escriptor, l’any 2021 va publicar la seva segona novel·la Si et cases no em convidis i va estrenar el seu nou monòleg «Si o No?» a la nova Sala 9 del Bosque Multicines, dirigit per Alejo Levis.

Nascut a Barcelona, va cursar els seus estudis de teatre a l’Institut del Teatre, on es va graduar en 1998, i més tard al Rose Bruford Drama College de Londres. Va començar la seva carrera a principis de la dècada de 2000, durant dos anys va tenir un paper a la telenovel·la de TV3 El cor de la ciutat i després es va unir a l’equip de comèdia Minoria Absoluta a RAC1, treballant com a imitador. Posteriorment va participar en les adaptacions televisives del mateix programa: Las cerezas a TVE, Mire usté a Antena 3 i Polònia a TV3. Gràcies a les seves brillants imitacions de coneguts polítics catalans i espanyols, com Artur Mas, María Teresa Fernández de la Vega i especialment Ángel Acebes, Bruno Oro es va convertir en un nom familiar.