Priorat Enoturisme presenta a Barcelona «Barcelona temps de Priorat Enoturisme» el 24 d’octubre

PRIORAT ENOTURISME PRESENTA A BARCELONA 
 ‘TEMPS DE PRIORAT ENOTURISME’ 


 
La presentació serà en format showroom, amb la participació d’una quarantena de socis entre cellers, restaurants i productors d’oli.
 
L’Associació Priorat Enoturisme presenta a Barcelona la primera edició de Temps de Priorat Enoturisme. Serà el pròxim dijous 24 d’octubre a l’Espai Born to Cook de La Sagrera (Vallés i Ribot, 36). 

L’espai obrirà portes a les 18:30h, i fins a les 22:00h els assistents podran gaudir d’una àmplia representació de vins, olis i gastronomia de la comarca del Priorat. 

A la mostra hi participaran una trentena de cellers de les dues denominacions d’origen del territori, la DO Montsant i la DOQ Priorat, a més de restaurants i productors d’oli. 

La mostra estarà oberta al públic, que podrà fer-se amb les seves entrades a través del web d’un altre dels socis de Priorat Enoturisme, Siurana Tours
 
Cellers i gastronomia participants en la mostra
A la presentació de Temps de Priorat Enoturisme, els assistents trobaran una barra de vins de diferents cellers socis de Priorat Enoturisme i que participen de la mostra, així com dues propostes de vermut. 

Cellers i gastronomia participants en la mostra
A la presentació de Temps de Priorat Enoturisme, els assistents trobaran una barra de vins de diferents cellers socis de Priorat Enoturisme i que participen de la mostra, així com dues propostes de vermut. 

Pel que fa als cellers de la DOQ Priorat, els participants seran Alicia i Josep Viticultors, Cal Pla, Casa Gran Siurana, Celler Bartolomé, Celler Devinssi, Celler Giol, Celler Mas d’en Gil, Celler Mas Sinén, Celler Pasanau, Celler Sangení i Vaqué, Cellers Scala Dei, Clos Figueras, Clos Galena, Clos Pachem, Costers del Priorat, Crivellé i Valls, La Conreria, Vall Llach i Vinícola del Priorat.
La DO Montsant comptarà amb la representació de 8 dels seus cellers: Celler Cooperatiu de Cornudella, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler Masroig, Cingles Blaus, Coca i Fitó i Cooperativa Falset Marçà

Les dues marques de destil·lats i vermuts seran Priorat Lab i Vermut Dos Deus
Pel que fa a la gastronomia, les propostes gastronòmiques aniran a càrrec de 4 restaurants, així com del tast d’olis de Cavaloca i Priordei. Els restaurants participants seran Fonda Toldrà, Quinoa Restaurant, Restaurant La Morera i Restaurant Mas Trucafort, que prepararà un showcooking d’arròs del tros. 
 
Sobre Temps de Priorat Enoturisme 
La primera edició de Temps de Priorat Enoturisme tindrà lloc aquesta tardor al Priorat, concretament el cap de setmana del 22 al 24 de novembre. La festa neix amb una missió claracelebrar el ric tapís del territori, les tradicions, la natura, la cultura i l’hospitalitat de les gents del Priorat. I ho farà amb un programa transversal amb una àmplia oferta d’activitats destinades tant a professionals com a públic final, i que buscarà la complicitat de tots els sectors econòmics i socials de la comarca: cellers, molins d’oli, restaurant, allotjaments… i, en especial, amb el compromís i la participació de tots els socis de l’entitat Priorat Enoturisme. I tot, posant en valor la gastronomia, el paisatge i la cultura com a complements imprescindibles, i amb la sostenibilitat com a bandera.