El Teatre Victoria obre les portes durant La Mercè per visitar l’exposoció dels 50 anys de Dagon Dagom i veure el vaixell de «Mar i Cel»

El Teatre Victòria obre les portes durant La Mercè per visitar l’exposició dels 50 anys de Dagoll Dagom i veure el vaixell de “Mar i Cel”

Aquest dimarts 24 de setembre, diada de La Mercè, el Teatre Victòria obrirà les portes de forma gratuïta perquè tothom qui ho vulgui pugui veure l’exposició dels 50 anys de la companyia i veure el vaixell de Mar i Cel des de la platea

L’exposició dels 50 anys de Dagoll Dagom, és un viatge històric a través d’una vuitantena de vestits originals, figurins, maquetes, recreacions d’escena, material gràfic i documents dels espectacles

La quarta reposició de Mar i Cel, dirigida per Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel, i amb direcció original de Joan Lluís Bozzo, s’ha estrenat aquest dijous 19 de setembre i ja suma més de 170.000 entrades venudes

La companyia, que durant el 2024 commemora mig segle de trajectòria teatral, s’acomiadarà definitivament dels escenaris amb Mar i Cel





Barcelona, divendres 20 de setembre de 2024 · El pròxim dimarts 24 de setembre, diada de La Mercè, el Teatre Victòria obrirà les portes de 10 h a 14 h perquè tothom qui ho vulgui pugui visitar l’exposició dels 50 anys de Dagoll Dagom, ubicada al vestíbul superior del teatre. Els visitants també podran veure el vaixell de Mar i Cel, des de la platea del teatre. L’accés serà gratuït.
L’exposició dels 50 anys de Dagoll Dagom

Dagoll Dagom ha instal·lat al vestíbul i diferents espais del Teatre Victòria una exposició retrospectiva que relata la seva trajectòria teatral a través de materials històrics de la companyia.
Un viatge en el temps en format de recorregut, dissenyat Montse Amenós, Jordi i Josep Castells, i Miquel Llach, que recupera una vuitantena de vestits originals, figurins, maquetes, material gràfic, documents, curiositats, dibuixos dels projectes i recreacions dels diferents espectacles, com el camerino original de Flor de nit o, fins i tot, la Isetta original de la Nit de Sant Joan.
Mar i Cel s’ha estrenat amb més de 170.000 entrades venudes

Aquest dijous 19 de setembre s’ha estrenat la quarta i última reposició de Mar i Cel, el seu musical més emblemàtic. Un esperat retorn que ja compta amb més de 170.000 entrades venudes i que també suposarà l’adéu definitiu de la companyia després de 50 anys de trajectòria.
La icònica producció catalana, que va veure la llum per primer cop el 1988 sota la direcció original de Joan Lluís Bozzo, enguany la dirigeixen Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel i compta amb un jove repartiment de 20 intèrprets, encapçalat per Alèxia Pascual (Blanca) i Jordi Garreta (Saïd).
Durant les funcions, que tornaran a guarnir-se amb l’escenografia i vestuari original dissenyat per Montse Amenós i Isidre Prunés, una orquestra de 13 músics, ara sota la direcció musical de Joan Vives i Sergi Cuenca, interpretarà en directe la mítica banda sonora del musical composta per Albert Guinovart. A més, 13 tècnics també formaran part de l’execució de cada sessió. Entre l’equip artístic, tècnic i els diversos col·laboradors, un total de 46 persones participen de les funcions diàries i un total 112 persones han treballat al llarg de l’any per fer possible aquest Mar i Cel 2024.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Mar i Cel (maricelelmusical.cat) o del Teatre Victòria (www.teatrevictoria.com).








Mar i Cel 2024 (Foto: David Ruano)