Creepy Halloween , el nou Halloween del Poble Espanyol : del 21 d’octubre al 12 de novembre

El Poble Espanyol reinventa el seu Halloween i el converteix en dues ambicioses experiències: 
Creepy Family i Creepy Extreme



Aquesta tardor el Poble Espanyol sorprendrà els visitants amb Creepy, un nou i ambiciós format que oferirà novament entreteniment diürn dirigit al públic familiar (Creepy Family) i, per primer cop, i a partir de les 7 de la tarda, al públic adult (Creepy Extreme)

L’emblemàtic recinte de Montjuïc oferirà les dues activitats ambientades en aquesta festa ja tradicional de la tardor els caps de setmana i festius del 21 d’octubre al 12 de novembre 

Creepy Halloween compta amb més de 10 espais decorats i més de 30 actors, i ofereix al visitant un recorregut guiat que comptarà amb diverses proves i l’entrada a dos túnels del terror

Compra les temes entrades aquí

Del 21 d’octubre al 12 de novembre arriba una nova i millorada experiència per gaudir de Halloween a Barcelona amb nens: els caps de setmana, durant el dia, el Poble Espanyol es convertirà en l’escenari de Creepy Family, un poble que ha estat maleït i en el qual les famílies hauran de resoldre un joc de pistes i entrar a dues cases encantades amb personatges divertidament terrorífics i molt misteri.  

I, per primera vegada, també una versió pels adults més atrevits, tota una experiència pels veritables amants del terror i la por: Creepy Extreme, que tindrà lloc del 21 d’octubre al 4 de novembre de les 19h a mitjanit. Els visitants faran un recorregut guiat per més de 30 actors a través dels espais del recinte, expressament ambientats, i hauran de passar –si s’atreveixen– per les dues Scream Houses


Novetats en la tradicional proposta familiar de Halloween del Poble Espanyol

Com cada any, el Poble Espanyol celebra Halloween amb una activitat dirigida al públic familiar, enguany versionada i plena de novetats per tal de millorar l’experiència dels visitants: Creepy Family.

L’activitat es basa en un argument elaborat al voltant de l’encanteri de la Maligna Bruixa, que ha enverinat les carbasses dels horts del Poble, típiques d’aquesta temporada. Tots els habitants, en menjar-les, han quedat maleïts. Per això, Creep Family proposa un recorregut d’una hora / hora i mitja pel recinte animat per una trentena de personatges i durant el qual les famílies, amb el seu ingeni i habilitat, hauran de resoldre diferents proves terroríficament divertides i entraran a dues cases encantades plenes de misteris i ensurts. La seva missió serà trobar tots els ingredients necessaris per trencar el maligne encanteri i així salvar el Poble.  

L’activitat tindrà lloc de 10h a 18h els dies 21, 22, 28 i 29 d’octubre1, 4, 5, 11 i 12 de novembre. S’ha de reservar cita online al web www.poble-espanyol.com.

Per primera vegada el Poble Espanyol ofereix una activitat de Halloween per a adults

Aquest any el Poble Espanyol fa un pas més enllà de la celebració d’aquesta activitat de tardor i ofereix Creepy Extreme, una versió especialment adaptada i dissenyada per a joves i adults amants d’aquesta festivitat que vulguin passar una bona estona amb amics.

Durant l’activitat, aproximadament d’una hora de durada, els visitants aniran guiats per una trentena d’actors tematitzats de personatges terrorífics i hauran de resoldre diferents proves i misteris al llarg d’un recorregut pel recinte, que inclou l‘accés a dues Scream Houses.

L’activitat es realitzarà de 19h a la mitjanit els dies 21, 27, 28 i 29 d’octubre1, 3 i 4 de novembre. S’ha de reservar cita online al web www.poble-espanyol.com.

L’entrada a Creepy inclou la visita al Poble Espanyol
Des de ja fa anys, el Poble Espanyol aposta per oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental, segur únic a Barcelona.

Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat, i inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions. 

L’entrada a Creepy inclou la visita a tot el recinte i a l’exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol, que traça un recorregut pels orígens, el procés de construcció i la inauguració del recinte. 

Els artesans del Poble, per la seva banda, oferiran tallers ràpids per a les famílies que tindran com a denominador comú la temàtica de Halloween. Així, els assistents es podran endur un record fet amb les seves pròpies mans i, alhora, coneixeran en primera persona oficis centenaris de la mà de professionals. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA 




Dates: 
21, 22, 28 i 29 d’octubre / 1, 4, 5, 11 i 12 de novembre
Horaris: 
De 10h a 18h
Preus:
Adult/Infantil: Anticipada online → 12€  / Mateix dia online o taquilles → 13€
Packs especials per a 3 i 4 persones disponibles online.
Tots els tipus d’entrada inclouen l’entrada al recinte del Poble Espanyol. 



Dates: 
21, 27, 28 i 29 d’octubre, 1, 3 i 4, de novembre
Horaris: 
De 19h a mitjanit

Preus:
General: Anticipada online → des de 21,50€  / Mateix dia online o taquilles → 30€ 
Packs especials per a grups de 4 des de 80€  / Mateix dia online o taquilles → 120€ 
Tots els tipus d’entrada inclouen l’entrada al recinte del Poble Espanyol. 

Més informació i venda d’entrades aquí