Trobada fictícia de dues persones reals, el Johnny Carson i la Leni Riefenstahl, una de les directores de cinema més grans del món, però que va brillar gràcies a les pel·lícules que va fer pel
Tercer Reich.
Som a l’any 1974, Johnny Carson, Sergi Mateu, famós presentador de la cadena NBC, està en el seu millor moment, i Leni, Montse Guallar presenta als Estats Units el seu primer projecte des de la derrota d’Alemanya, el llibre de fotos Last of the Nuba, l’última tribu africana sense contacte amb l’home blanc. Però Johnny sap que al públic li interessa alguna cosa més que l’art. El passat de Leni passa a ser el tema principal de l’entrevista que sobrepassa per sobre de la seva relació actual amb el seu assistent personal, Horst, 40 anys més jove que ella.
Johnny destapa la seva posició personal durant el feixisme i l’holocaust i vol saber si ella sent pena i quanta per tots aquests fets succeïts durant aquella època.
L’atmosfera és cada vegada més incòmoda i una espectadora alemanya Bertha, la trobarà encara més. La seva entrada no planificada a l’enregistrament del talk show crea noves preguntes.
Quina és la responsabilitat de l’artista per la seva obra?
On és la frontera entre servir a la ideologia, cooperació activa en la construcció del sistema i la creació artística?
És possible prendre la responsabilitat per l’època en què vam crear?
Totes aquestes preguntes se les haurien de qüestionar alguns artistes a l’hora de posar el seu talent al servei d’un règim totalitari.
Johnny Carson vol conèixer la màxima informació possible i no tem tocar els temes més personals.
La història autobiogràfica, molt poc habitual, d’unes de les directores de cinema més grans del món, però que va brillar gràcies a les pel·lícules que va fer per al Tercer Reich.